FREEDEE | Mark Two - FREEDEE
Minőségi asztali 3D nyomtatók, eszközök és szolgáltatások. A 3D nyomtatást érintő kérdéseivel, árajánlat kérésével keressen minket bizalommal!
freedee, 3D nyomtatás, 3D print, 3Dprinting, tárgynyomtatás, szkennelés, MiniMe, MakerBot, Cube, Sense szkenner, 3D nyomtató, 3D nyomtató ár, 3D szkennelés
5484851
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5484851,page-child,parent-pageid-5484740,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

MARK TWO – PROFESSZIONÁLIS KOMPOZIT 3D NYOMTATÓ

A Mark Two a Markforged zászlóshajója, amellyel az összes Markforged alapanyag és szálerősítés kombinálható.

A Mark Two-ban találkozik egy igásló terhelhetősége a Markforged egyedülálló, folyamatos szénszál, kevlár vagy üveggyapot szálerősítést alkalmazó technológiájával. A CAD tervekből ezzel a géppel néhány óra leforgása alatt olyan pontos, erős és könnyű alkatrész készül, amely a nyomtatótálcáról levéve azonnal és kiemelkedően helyt tud állni az elképzelt felhasználási helyén.

 

A Mark Two nyomtatóval bármely erősítés (karbon, kevlár, üveggyapot, hőálló üveggyapot) kombinálható bármely Markforged 3D nyomtató alapanyaggal (Nylon, Onyx), így minden feladat gyorsan és könnyen, célirányos anyagválasztással oldható meg.

Rendelés

Töltse le a Markforged nyomtatók technikai adatait és listaárait összevető dokumentumot!

A Mark Two kompozit 3D nyomtatóval bérmunkák és tesztmodellek nyomtatását is vállaljuk. Napi szinten dolgozunk ezzel a profi géppel, amelyet igény szerint örömmel bemutatunk élőben is az érdeklődőknek.

Név


E-mail cím


Telefonszám


Cégnév

csavarkulcs

Extraerős 3D nyomtatás

 

A kompozit szálerősítésnek köszönhetően a Mark Two által nyomtatott tárgyak az alumíniummal is felveszik a versenyt: páratlanul erősek, kemények, ellenállók és mégis könnyűek.

anyagtudomany

Alapanyagválaszték

 

A Mark Two olyan anyagokkal képes dolgozni, amelyekkel egyetlen más 3D nyomtató sem: folyamatos szénszállal, üveggyapottal vagy kevlárral is extra strapabírást adhatunk az Onyx vagy Nylon filamentből készült nyomtatásainknak.

pipa

Felhasználóbarát működés

 

A Markforged nyomtatókhoz járó szoftver is gyártói fejlesztés. Az Eiger kezelése nagyon intuitív, nem bonyolultabb az előkészítés és a gépekkel való munka sem, mint egy átlagos FDM 3D nyomtatóval.

Érintőképernyő

A Mark Two beépített érintőképernyője kényelmessé teszi a 3D nyomtatóhoz való vezetéknélküli kapcsolódást, a gép kezelését, a nyomtatások előkészítését és menedzselését.

mark two erintokepernyo

Eiger szoftver

A kompozit anyagokkal való 3D nyomtatás minősége legalább annyira függ a nyomtató egyedi, technológiai megoldásaitól, mint az előkészítő szoftver fejlettségétől. A felhő alapú Markforged Eiger szoftver egyszerre sokoldalú, rugalmas és könnyen kezelhető. A szoftvert a termékcsomag tartalmazza.

Precíz termékdesign

A Mark Two nyomtatótálcája 10 mikron pontossággal pattan vissza a helyére. Ez lehetővé teszi, hogy akár nyomtatás közben szünetet tartva kivegyük a tálcát és szerelvényeket helyezzünk el az alkatrészben, majd a tálcát visszahelyezve a gép ugyanonnan folytassa a munkát, ahol abbahagyta.

Technikai specifikációk

Építési térfogat: 320 mm x 132 mm x 154 mm

 

Z irányú rétegfelbontás: 100 micron

 

Nyomtatott műanyagok:

 • Onyx
 • Nylon

 

Szálerősítés:

 • szénszál
 • üveggyapot
 • kevlár
 • HSHT (High-Strength High-Temperature Fiberglass) üveggyapot

A termékcsomag tartalma:

 • Mark Two 3D nyomtató
 • Eiger szoftver felhő alapú hozzáférés
 • 800 cm3 Onyx nyomtatószál
 • 100 cm3 szénszál
 • 50 cm3 üveggyapot
 • 50 cm3 kevlár
 • 50 cm3 HSHT üveggyapot
 • 1 TrueBed nyomtatótálca
Rendelés
3D nyomtatott kompozit gyártószerszám