ZEISS T-SCAN hawk 2: Új generációs metrológiai lézerszkenner

Az új ZEISS T-SCAN hawk 2 egy könnyű, új generációs kézi 3D lézerszkenner, amely figyelemre méltóan egyszerű használatot biztosít:

 • Számos alkalmazásban és iparágban használható hordozható rendszer
 • Új szatellit üzemmód a tárgyak akár több méteres távolságig történő, precíz letapogatásához
 • A ZEISS által kifejlesztett és gyártott precíz kézi szkenner

 

A ZEISS #HandsOnMetrology bemutatta az új ZEISS T-SCAN hawk 2-t, amelyet Németországban fejlesztettek ki és gyártanak, és amely a legmagasabb ipari szabványoknak is megfelel. A ZEISS T-SCAN hawk 2 egy hordozható, megbízható 3D szkenner, amellyel metrológiai pontossággal rögzíthetünk adatokat, bárhol, ahol erre szükség van: a minőségellenőrzésben vagy a visszamodellezésben, karbantartásban és szerszám-felújításban is.

 

 

Az új T-SCAN hawk 2 különösen egyszerű és zökkenőmentes digitalizálási élményt biztosít. Nagyon intuitívan kezelhető, könnyen követi a kéz mozgását, rendelkezik munkafolyamat-asszisztenssel, valamint a lépések fedélzeti elindításának és navigálásának lehetőségével. A felhasználók közvetlenül a szkennerrel irányíthatják a szoftvert, nincs szükség a laptophoz való visszatérésre és az azon keresztül történő kezelésre.

 

 

Bemutatkozik az új szatellit üzemmód és a tökéletes távolsági vezérlés

A ZEISS T-SCAN hawk 2 azok számára is a megfelelő eszköz, akik nagy objektumok, járművek, célgépek, épületgépészeti elemek gyártásával, telepítésével vagy ellenőrzésével foglalkoznak. Ez az első hordozható lézerszkenner a ZEISS által fejlesztett, új szatellit móddal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár több méteres tárgyakat is precízen tudjanak mérni. Nincs szükség a klasszikus, kódolt jelölőkkel dolgozó, lassabb és nehézkesebb fotogrammetriára, a pontosság terén mégsem kell kompromisszumot kötni. Egy másik új funkció az alkatrészekre vetített piros lézermarker. Ez a vizuális visszajelzés segíti a felhasználókat a tökéletes munkatávolság megtartásában az adatok rögzítése közben.

 

 

 

Könnyű váltás a különböző feladatok között

Fejlett technológiája lehetővé teszi, hogy a ZEISS T-SCAN hawk 2 bármilyen helyzetben és pillanatban nagy pontosságú adatokat szolgáltasson. A felbontás és a látómező rugalmasan, a célnak megfelelően állítható, így még szűk vagy nehezen hozzáférhető helyeken is elvégzi a feladatát. Ugyanez vonatkozik a sötét vagy fényes felületekre is: A ZEISS T-SCAN hawk 2 az anyagok és felületek széles skáláján megbízható, a gyártóra jellemzően kiemelkedő pontosságú 3D mérési adatokat szolgáltat.

 

 

Bármi legyen is, bárhol legyen is a feladat.

A ZEISS T-SCAN hawk 2 olyan iparágak számára készült, mint az autóipar, a hajózás és a vasút, a repülőgépipar vagy az energetikai szektor. Nagyszerűen használható a szerszám- és gépgyártásban is. Beltéren vagy kültéren, az új 3D lézerszkenner egyetlen táskában elfér, így mindig kéznél lehet. A táska ráadásul olyan kiegészítő eszközöket tartalmaz, mint a gyors újrakalibráláshoz szükséges hosszetalon vagy egy praktikus áramellátó hub.

Ismerje meg jobban a ZEISS T-SCAN hawk 2 3D szkennert!

 

 

 

 


 

Találja meg az Ön vállalkozása számára legnagyobb értéket biztosító 3D szkennert!

 

freedee ultimaker hivatalos partner

Forduljon a FreeDee szakértő csapatához! Próbálja ki, nézze meg az 3D szkennereket a FreeDee kínálatában, tesztelje velünk saját munkafolyamatában ezeket a világszerte népszerű berendezéseket!

 

  Mibel állhatunk rendelkezésre?*

  Üzenet*:

  Név*:

  Email cím*:

  Telefonszám*:

  Cégnév:*

  0