Slide background

Letöltés

MAKERBOT DESKTOP

Egy teljes körű, ingyenes
szoftver 3D nyomtatásaink
keresésére, kezelésére
és megosztására.

Egyszerű fájl-előkészítés 3D nyomtatáshoz

SZELETELÉS

A szoftver pillanatok alatt bontja azokra a rétegekre a nyomtatandó tárgyat, amelyeket majd a nyomtatófejnek be kell járnia.

TÁMASZTÉKOK

Áthidalások, kinyúló részek alá nyomtatott vékony, laza szerkezetű támasz, más néven ‘support’. A támasztékok segítségével komplexebb tárgyakat hozhatunk létre.

RAFT

Egy hozzáadott, stabilizáló réteg, amelyet a szoftver a nyomtatás aljához ad hozzá. A raft segíti a letapadást, csökkenti a vetemedést és növeli a tárgy minőségét.

ELŐNÉZET

A szoftver előre kiszámolja az anyagfelhasználást és az időt, valamint a rétegek felépítésének és az extruder útjának előnézetét is biztosítja.

SZÁMTALAN BEÁLLÍTÁS

A MakerBot Desktop legújabb verziójában a tapasztalt felhasználóknak számtalan finomhangolásra van lehetősége a falvastagságtól az extruder hőmérsékletén át a nyomtatás sebességéig.

ELRENDEZÉSEK MENTÉSE

A MakerBot Desktopban elmenthetünk már felszeletelt elrendezéseit több tárgynak, hogy később bármikor egyetlen kattintással nyomtathassunk.

Egy helyen tárolhatod és rendszerezheted a nyomtatásaid

IMPORTÁLÁS

Tárold minden létező nyomtatási fájlodat egy személyes, biztonságos, felhő alapú tárhelyen.

RENDSZEREZÉS

Könnyedén nevezd át, rendszerezd, szerkeszd és adj leírásokat a fájljaidhoz és gyűjteményeidhez.

könyvtár

Nyomtatás közben is folyamatos megfigyelés és kontroll

GÉPKAPCSOLAT

Az 5. generációs gépekhez már WiFi-n keresztül is kapcsolódhatunk. Emellett SD kártyát, pendrive-ot vagy USB kábelt is használhatunk a MakerBot nyomtatóinkkal.

MONITOROZÁS

A szoftver arra is lehetőséget nyújt, hogy az 5. generációs gépek kameráin keresztül megfigyeljük a nyomtatásaink állapotát.

nyomtatás megfigyelése

FOLYAMATOS KONTROLL

A MakerBot Desktopon keresztül azonnali hozzáférésünk van olyan fontos funkciókhoz, mint a felfüggesztés, filamentcsere vagy törlés.

MEGOSZTÁS

Az alkalmazáson keresztül a fedélzeti kamerák képét rögzíthetjük és egyből meg is oszthatjuk.