Blog

Pályázati lehetőség mikrovállalkozásoknak – GINOP Plusz-1.2.2-22

Megjelent a GINOP Plusz-1.2.2-22 kódszámú, Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program című pályázati felhívás, amely segítségével ismét van lehetőség 3D nyomtató és 3D szkenner pályázati beszerzésére is. A pályázat keretén belül azok a mikrovállalkozások nyújthatnak be támogatási kérelmet, melyek rendelkeznek minimum 1 teljes lezárt üzleti évvel és a kérelem benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben az átlagos statisztikai létszáma legalább 1 fő volt.

 

A fejlesztés helyszíne kizárólag Szabad vállalkozási zóna területén található település vagy Szabad vállalkozási zónán kívül eső 5000 fő lélekszám alatti település lehet.

 

A pályázat várható beadási ideje: 2022.február 24-től

 

A pályázat keretén belül

  • új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása (minimum a projekt összköltségének 50%-a), tehát 3D nyomtatók és 3D szkennerek beszerzése is lehetséges;
  • ingatlan beruházás (építés, bővítés, átalakítás, korszerűsítés);
  • információs-technológia-fejlesztés;
  • projekt szakmai megvalósításának közvetett költségei (projektmenedzsment, IT fejlesztéshez kapcsolódó domain név, a hozzá tartozó webtárhely és honlapkészítés, képzés) számolhatók el.

 

Igényelhető támogatási összeg: Minimum 2 millió Ft, maximum 10 millió Ft

Igényelhető előleg: 50%, maximum 5 000 000 Ft

Vissza nem térítendő támogatás mértéke: 70%

 

Amennyiben szeretné 3D nyomtatóval vagy 3D szkennerrel fejleszteni vállalkozását, keresse bizalommal szakértő csapatunkat!

Nemcsak segítünk kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő berendezést, de a pályázati anyag összeállításában is segítünk, minden a választott gépek sikeres beszerzéséhez szükséges anyagot biztosítunk.

Írjon nekünk, keressen minket telefonon vagy személyesen a 13. kerületi irodánkban!

0