GYORS, PRECÍZ NYOMTATÓ, MELY ÁTHIDALJA A SZAKADÉKOT AZ IPARI ÉS ASZTALI 3D NYOMTATÁS KÖZÖTT

IPARI MINŐSÉGŰ MEGBÍZHATÓSÁG ÉS

±0.2mm PONTOSSÁG

A MakerBot METHOD a Stratasys® technológiák számos szabadalmaztatott ipari technológiájának fejlesztésével az ipari 3D-s nyomtatók élére lépett. A MakerBot iparágvezető hozzáférhetőségével és intelligens munkafolyamataival, megelőzi az átlagos asztali 3D-s nyomtatókat, miközben ipari nyomtatók méretpontosságát és megbízhatóságát biztosítja.

Felhőalapú rendszer és saját MakerBot desktop illetve mobil applikáció is támogatja a 3D modellezőket az alkotásban.

A WiFi, USB vagy Ethernet kapcsolat folyamatos munkát és megfigyelést tesz lehetővé .

Az előző generációkhoz képest újdonságnak számító jellemzők az ipari precízitás, kétszer gyorsabb sebesség, rugalmas mágneses acéllemez és fűtött kamra.

KÖRKÖRÖS FŰTÖTT MUNKATERÜLET

DUPLA TELJESÍTMÉNYŰ EXTRUDEREKKEL

A duális teljesítmény extruderek maximalizálják a nagy sebességű anyag áramlást, miközben az adagolás minden rétegben konzistensz és megbízható.

Az ultra erős metál fém felépítés szerkezeti szempontból kevesebb hajlítást, egyenletes jobb nyomtatásokat és kevesebb hibát eredményez.

A 21 beéptett intelligens szenzor hálózat
az egész nyomtató teljes ellenőrzést biztosít, miközben megkönnyíti és hozzáférhetőbbé teszi az anyag- és nyomtatási menedzsmentet.

SIMA FELÜLETŰ PLA MODELLEK: 20-400 MIKRON FELBONTÁS

Ezzel a 3D nyomtatóval lehetséges profi minőségű, magas felbontású, méretpontos prototípusokat és komplex 3D modelleket létrehozni lenyűgöző méretekben.

A választható mikron felbontás akár nagyon finom tapintású felületet is biztosíthat, amely nem igényel utókezelést. Mindazonáltal a PLA-ból készült tárgyat igény szerint rengeteg módon utómunkálható.

A piacon elérhető 3D nyomtatól ez kétszer gyorsabban dolgozik, ipari dimenzios precízitással ± 0.2 mm ls

Az összes MakerBot METHOD 3D nyomtató PLA-ra optimalizált, mivel a PLA-val való 3D nyomtatás könnyebb, és megbízhatóbb eredményt hoz, mint az ABS nyomtatás.

4 MÓD A CSATLAKOZÁSRA

  • Pendrive
  • USB kábel
  • Ethernet kábel
  • WiFi

ÉRINTŐKÉPERNYŐS KIJELZŐ

Húzd át, érintsd meg, nyomtasd ki! A beépített közel 13cm-es színes  érintőképernyős kijelzővel segítségével információt kaphatunk a nyomtatási feladat állapotáról és könnyedén ujjaink segítségével intuitív módon navigálhatunk a menük között.

A gép kontrasztos és nagy kezelőfelülete zökkenőmentes felhasználói élményt és könnyű navigációt biztosít a 3D fájlok és a gép beállításai között. A fedélzeti program segítségével különböző beállításokat hajthatunk végre, automatikusan kalibrálhatjuk, könnyen karbantarthatjuk óriási 3D nyomtatónkat.

FEDÉLZETI KAMERA

A 640 x 480 px-es kamera segítségével akár olyan távolról is, mint ide Ázsia, megfigyelhető a nyomtatás, valamint a vele készített képek is izgalmasak lehetnek a projektünk bemutatása során. A szükséges MakerBot Desktop és MakerBot Mobile applikáció ezeken a linkeken tölthető le.

IPARI DNA JELLEMZŐK – RUGÓS, MÁGNESES ACÉLLEMEZ

Precízitásra kalibrált nyomtatási alap és rugós acélszerkezet igazán síkképességet biztosít a legapróbb részletek pontosságának érdekében.

MAKERBOT PRINT – VEZETÉK NELKÜLI NYOMTATÁS ÉS IRÁNYÍTÁS

Irányítsd a MakerBot METHOD 3D nyomtatót bárhonnan a MakerBot PRINT-tel és küldj nyomtatási fájlokat WiFi-n keresztül! A felhőalapú kapcsolat távoli megfigyelést, egyszerű fájlküldést és 3D terveink megosztását teszi lehetővé bárhonnan a világon. A szoftber több mint 25 CAD fájl típust támogat, így nyugodtan hátradőlhetsz és a designra koncentrálhatsz. Elutaztál otthonrol, vagy nem vagy az irodában? Irányítsd távolról METHOD-ot, nyomtass, kövesd és ellenőrizd a készüléket a világ bármely tájáról.

OPTIMALIZÁLT ANYAG TÁROLÁS

A lezárt anyagtároló rekesz tökéletes védelmet biztosít az nedvesség ellen. A beépített érzékelők gondoskodnak az anyagot optimális környezetben való tárolásáról – ez a funkció korábban csak az ipari 3D nyomtatókban volt elérhető

NYOMTATÁSI TÉRFOGAT

Akár 19 x 19x 19.6 cm-ben is nyomtathatunk 0.02-0.4 mm rétegvastagsággal a MakerBot METHOD-dal. A kétfejes nyomtatás esetén a térfogat 15.2 x 19 x19.6 cm-re csökken.

KÜLÖNÖSEN SIMA NYOMTATÁSI TÁLCAFELÜLET

A sikeres nyomtatásnak érdekében a nyomtatótálca felületét speciálisan simára alakították ki rugós acélből, fogófelülettel.

TELJES VERZIÓS SZOFTVER

A felhasználóbarát nyomtatás előkészítő szoftver letöltése természetesen ingyenes.

Tárold, rendezd, keresd, érd el a 3D modelljeidet a személyes felhő alapú könyvtáradban!

TÁMOGATOTT KALIBRÁLÁS

A nyomtató kijelzőjén egyértelműen nyomon követhetjük a beállításaink minőségét, így könnyebbé teszi a tálca és fej kalibrálását.

Ilyen segítséggel könnyen elérhetjük, hogy a lehető legmagasabb precízióval nyomtassunk kétszer olyan gyorsan, mint at átlagos asztali 3d nyomtatók.

TECHNIKAI RÉSZLETEK

3D NYOMTATÁS

SZÁLHÚZÁSOS NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA

NYOMTATÁSI TERÜLET 19 x 19 x 19.6  CM vagy 15.2 x 19 x 19.6 CM
LAYER MAGASSÁG 20- 400 MIKRON
FILAMENT ÁTMÉRŐ 1.75 MM
FILAMENT TÍPUSA  PLA  SZÉLES TEKERCS  0.75 KG
FEJ ÁTMÉRŐ 2 fejes nyomtató, 0.4 MM átmérő
NYOMTATÁSI FILE TÍPUS .MAKERBOT
GÉPKAPCSOLAT Pendrive, USB kábel, Ethernet, WiFi

HŐMÉRSÉKLET

GÉP MÜKÖDÉSI KÖRNYEZETÉNEK HŐMÉRSÉKLETE 15-32°C
TÁROLÁSI HŐMÉRSÉKLET 0-38°C

 

MÉRET ÉS SÚLY

NYOMTATÓ MÉRETEI 43.8 x 41.3 x 64.9 CM
SZÁLLÍTÁSI DOBOZ MÉRETEI 65 x 71.9x 102.9 CM
NYOMTATÓ SÚLYA 29.5KG

MECHANIKAI ADATOK

NYOMTATÁSI TERÜLET RUGALMAS, MÁGNESES ACÉLLEMEZ
XY POZÍCIONÁLÁSI PONTOSSÁG 11 MIKRON
Z  POZÍCIONÁLÁSI PONTOSSÁG 2.5 MIKRON
FEDÉLZETI KAMERA FELBONTÁSA 640 x 480 px

A DOBOZ TARTALMA

MakerBot METHOD nyomtató
Magyar használati utasítás
Safety booklet
2 db MakerBot Method Extruder
1 db nagy MakerBot PLA filament tekercs 0,75 kg + 1 db MakerBot PVA 0.45 kg
Tápkábel
USB kábel
5 mm-es imbuszkulcs
Nyomtatótálca maszkoló lap

MakerBot METHOD 3D nyomtató vásárlás

Kérd egyedi árajánlatunkat 3D nyomtatóinkra a neked tetsző 3D szkennerrel vagy induló filamentcsomaggal!