Az Artec 3D stratégiai partnersége lépett a ZEISS-szel

Az Artec 3D átfogó partnerségbe kezdett a legendás optikai és optoelektronikai piacvezető ZEISS-szel. Az együttműködés keretében új metrológiai eszközöket kínálnak a haladó 3D szkennelés felhasználók számára, lehetővé téve a mérnökök számára, hogy összetettebb kihívásokat oldhassanak meg az ipari, autóipari és légiipari területeken. Mostantól az Artec 3D szkennerek a ZEISS minőség-ellenőrzési és reverse engineering szoftverekkel együtt is teljeskörű megoldást nyújtó, alkalmazási célú termékcsomagként is beszerezhetők.

 

Az Artec 3D szkennerek gyártója és a ZEISS közötti együttműködés gyorsabb hibajavítást, automatizálást és produktivitás növekedést tesz lehetővé, új ellenőrzési szabványokat állítva fel. Az Artec Studio szoftver és a ZEISS szoftverek párosítása segít a felhasználóknak a gyorsabb mérésben és a termelékenység növelésében.

 

Az Artec 3D vezérigazgatója és elnöke, Art Yukhin biztos abban, hogy a partnerség új lehetőségeket kínál mindkét fél számára. “Az Artec 3D örömmel együttműködik az iparág-vezető ZEISS-szel; ez lehetővé teszi számunkra, hogy haladó felhasználóink számára többféle munkafolyamat-lehetőséget biztosítsunk összetett feladataik optimális elvégzésére.” – mondta. “Izgatottan várjuk a partnerséget, hogy lássuk, mit érhetünk el együtt.”

 

ZEISS Inspect QI szoftver és Artec Leo ZEISS Inspect QI szoftver és a vezetéknélküli, szupergyors Artec Leo kézi 3D szkenner

 

Kezdetben a partnerség a ZEISS INSPECT Optical 3D és a ZEISS REVERSE ENGINEERING szoftverekre összpontosít. Ezek a fejlett alkalmazások gyors és hatékony megoldásokat nyújtanak a szkennelt adattól a CAD-ig való visszamodellezéshez, valamint az ellenőrzéshez és ezáltal az alkatrészek és termékek megfelelőségének biztosításához. A FreeDee csapata mostantól ezeket a szoftvereket is együtt kínálja az Artec 3D szkennerekkel. Ezzel együtt az Artec 3D és az Oqton partnersége sem szűnt meg, a népszerű kézi és telepített 3D szkennerek a jól ismert Geomagic szoftverekkel is jelentős kedvezményekkel kombinálhatók a kínálatunkban.

 

A ZEISS Industrial Quality Solutions vezérigazgatója, Dr. Marc Wawerla elmondta: “Örömmel működünk együtt az Artec 3D-vel, hogy lehetővé tegyük az ügyfelek számára minden iparágban, hogy élvezhessék a metrológiai szoftverek terén szerzett piacvezető szakértelmünket.”

 

Érdeklődik a 3D szkennerek és/vagy a célszoftverek képességei iránt? Lépjen velünk kapcsolatba az [email protected] email címen további részletekért.

 

 

 


 

Találja meg az Ön vállalkozása számára legnagyobb értéket biztosító 3D szkennert!

 

Forduljon a FreeDee szakértő csapatához! Próbálja ki, nézze meg az 3D szkennereket a FreeDee irodájában, kérjen tőlünk mintát vagy tesztelje saját modellel ezeket a világszerte népszerű berendezéseket!

 

  Mibel állhatunk rendelkezésre?*

  Üzenet*:

  Név*:

  Email cím*:

  Telefonszám*:

  Cégnév:*

  0