Slide background

A Világ Első és Legjobb 3D Nyomtató Tolla

MOST MÉG ANNÁL IS JOBB LETT!

RENDELD MEG

a webshopunkban!

HOGYAN MŰKÖDIK

Rajzolás során a 3Doodler folyamatosan ereszti ki a felmelegített műanyagot, ami gyorsan lehűl és erős, stabil szerkezetté szilárdul. Ez teszi lehetővé számodra könnyedén a végtelen formai és tárgyai lehetőséget! A 3Doodlerzők többsége egyből át tudja rajzolni a papíron lévő sablont és már pár óra gyakorlás után bonyolultabb tárgyak készítésére is képes.

Mit készíthetek a 3Doodlerrel?

Sokféleképp lehet a 3Doodlert használni*:

– síkban is rajzolhatunk (majd egyszerűen lehúzzuk a papírról) vagy akár

– 3D-ben szabadkézi formát alkotva vagy

az egyes elemeket külön elkészítve, majd 3Doodlerrel összeépítve.
A kreatív lehetőséget tárháza végtelen. Ötletekért nézd meg 3doodler.hu oldalunkat!

Rendeld meg most!
3doodler alkotás

A 3Doodler olyan különleges, kompakt és innovatív kézi eszköz, ami nemcsak a síkban, hanem térben, a levegőben is egyszerűen tudunk rajzolni. A 3D nyomtatók elvén működő, de szoftveres és 3D modellező tudás nélkül használható tollal a tárgyalkotás egyszerűbbé válik, mint valaha.

„A nyomtató toll bárki számára percek alatt érthetővé és kreatívan élvezhetővé teszi a 3D alkotás világát. A FREEDEE-nél fontosnak tartjuk, hogy az otthoni 3D nyomtatók és 3D szkennerek mellett azoknak is kreatív 3D eszközt adjunk a kezébe, akik nem a technika felől közelítenek az alkotáshoz. A Doodlerrel nagyon izgalmas tárgyakat lehet létrehozni. ”

Simó György, a FREEDEE Printing Solutions alapító partnere

A felhasználási lehetőségek száma végtelen és csakis a doodlerezők fantáziájára van bízva. Műszaki területen 3D skiccek, varratok, kisebb javítások elkészítésére használhatjuk, míg a mindennapokban használati- vagy dísztárgyak továbbfejlesztésére, díszítésére, feliratozására (pl. cipők, gombok, ékszerek, iPhone-tok, laptop stb.).