Az új, Intel RealSense technológiás Sense 3D szkenner jelenleg előrendelhető!

Rendelés a webshopban

A Sense 3D szkenner világszerte az egyik legnépszerűbb kézi, belépő szintű 3D szkenner. Iskolai, művészeti és otthoni felhasználásra, de akár munkahelyi feladatok megoldásához is ajánljuk. Egy kiemelkedő ár-érték arányű, könnyen kezelhető, gyors, hordozható eszközről van szó, amelynek ráadásul legújabb generációs modellje HD felbontású színes 3D szkennek készítésére képes!

A Sense az első USB-ről működtehető, kézi 3D szkenner, amely az Intel legújabb, rövid hatótávolságú szkennelési technológiáját, a RealSense SR300 3D kamerát alkalmazza. A színes HD kamerának és az érzékeny infraprojektornak köszönhetően részletesebb, precízebb és színhelyesebb 3D szkennelt modellek érhetők el, mint az előző generációs termékkel.

A Sense 3D szkennerrel rengeteg feladatot el lehet látni. Többek között hatékonyabbá tehetők tervezői folyamatok, mivel a beszkennelt adatok a legtöbb 3D modellező és CAD szoftverbe importálhatól, átalakíthatók, de akár egyből 3D nyomtathatók is. A Sense segítségével arhiválhatunk és megőrizhetünk tárgyakat színes 3D szkennelt formában, online 3D katalógust hozhatunk létre, valamint egyenesen a Sense szoftveréből is megoszthatjük a művünket a Sketchfab vagy a Facebook platformján.

A szkennelt modelleket a tervezői folyamatba integrálva személyre szabott termékeket, például sportruházatot, az emberi testre tökéletesen passzoló kiegészítőket vagy termékeknek egyedi, pontos csomagolást hozhatunk létre. A 3D szkennelt adatok jigek, gyártószerszámok készítéséhez is remekül alkalmazhatók, amennyiben az 1 mm-es pontosság megfelelő a célra (más esetben pontosabb 3D szkennert kell választanunk).

A 3D szkennelés ezenkívül rengeteg hobbit tud még izgalmasabbá vagy könnyebbé tenni. Kiváló kiegészítőket készíthetünk vele barkácsprojektekhez vagy egyedi RC autókhoz és drónokhoz, esetleg terepasztal projektekhez, makettekhez. A családtagokat, de akár a kerti padot vagy bármilyen nagyobb tárgyat lemásolhatunk és lekicsinyíthetünk, így különleges ajándékok készítésére is használhatjuk legújabb high-tech eszközünket.

icon_capture   Akár kicsi, akár nagy: a Sense-el szkennelheted

Kategóriájában a Sense 3D szkennernek van a legszélesebb szkennelési tartománya az auto-optimalizáló beállításnak köszönhetően.

icon_life_on_go   Mobilitás

A könnyen hordozható kialakítás bármikor lehetővé teszi a szkennelést. Dönts te róla, hogy hol és mit szkennelsz!

icon_zero_in   Tárgyfókusz

Az automatikus tárgyfelismerő azonnal érzékeli a fókusztárgyat, így az sem okoz gondot, ha nem üres a háttér. Ráadásul az új Sense HD felbontásban rögzíti a tárgyak színét is, így online megjelenítésre vagy színes 3D nyomtatásra is kiváló modellek készülnek vele.

icon_mash_up   Hálózd be a világod

A szkennek a Cubify Sculpt programban nagyszerűen alakíthatók és könnyen kombinálhatóak bármilyen dizájnelemmel. 

icon_life_is_better  Könnyen szerkeszthető

A Sense 3D szkenner pontos, gyors és felhasználóbarát. A szken percek alatt elkészül, utána szerkeszthető vagy 3D nyomtatásra késszé tehető.

icon_phys_to_dig   Akár egyből nyomtatható

A 3D szkennerhez tartozó programmal szépen szerkeszthető és bezárható a modell, így akár egyenesen egy 3D nyomtatóra is küldhető, hogy néhány órán belül a kezedben legyen a rögzített tárgy nyomtatott mása.

SENSE 3D SZKENNER TECHNIKAI TULAJDONSÁGAI

SZKENNELÉSI TARTOMÁNY

 

Min: 0.2m x 0.2m x 0.2m
Max: 2m x 2m x 2m

MŰKÖDÉSI TARTOMÁNY

 

Min: 0,4 m
Max: 1,6 m

Térbeli x/y felbontás @ 0.5m

0.9mm

Mélység felbontás @ 0.5m

1mm

MAXIMÁLIS KÉPÁTVITEL

30 fps

KÉPMÉLYSÉG

 

640 (széles) x 480 (magas) px

SZÍNES KÉPMÉRET

 

1920 (széles) x 1080 (magas) px

LÁTÓSZÖG

 

Vízszintes: 45°
Függőleges: 57.5°
Átlós: 69°

GÉPKAPCSOLAT

 

USB 3.0

USB VEZETÉK HOSSZÚSÁGA

 

213cm

TÁMOGATOTT OPERÁCIÓS RENDSZER

Windows 8® (64-bit)
Windows 10® ( 64-bit)

AJÁNLOTT HARDVER

Intel® Core i5™ vagy ezzel megegyező processzor
RAM: 4 GB minimum
1280 x 1024 minimum képernyő felbontás
Hozzáférés 2 GB lemezterülethez

GARANCIA

1 év

Sense 3D szkenner vásárlása