Scan in a Box – Moduláris és minőségi, telepített 3D szkennerek

 

A Scan in a Box 3D szkennerek strukturált fény technológiával dolgoznak és a geometria mellett a textúrát is rögzítik. Gyorsak, megbízhatóak és a moduláris kialakításnak köszönhetően nagyon sokoldalúak. Belépő szintű termékük a Scan in a Box 3D szkenner, míg a legújabb Scan in a Box-FX a haladó felhasználók számára nagyobb pontosságot, erősebb mechanikát és gyorsabb digitalizálást nyújt.

Scan in a Box modellek

Scan in a Box 3D szkenner

Scan in a Box 3D szkenner

Az első Scan in a Box modell egy megbízható, jól használható szkenner. Helyszínben és méretben is rugalmas 3D szkennelésre ad lehetőséget. Kialakítása lehetővé teszi, hogy az egészen kicsi tárgyaktól a nagyobb objektumok digitalizálására is képes legyen. Textúrát és geometriát rögzít. Pontossága és gyorsasága valamivel elmarad a Scan in a Box-FX modell mellett.
Rendelés a webshopban
Scan in a Box-FX 3D szkenner

Scan in a Box-FX 3D szkenner

A minden részletében precíz és átgondolt kialakításnak köszönhetően a Scan in a box FX a legjobb strukturált fény szkenner a piacon. A Scan in a boxhoz hasonló, de annál fejlettebb, erősebb felépítésű szkenner haladó és ipari felhasználóknak készült, nagyobb pontosságot, kétszer olyan gyors felvételt és hatékony automatizációt biztosít.
Rendelés a webshopban

Tulajdonságok

KEZDŐ / PROFESSZIONÁLIS

A Scan in a Box 3D szkennerek nagyon jó belépőt jelentenek a 3D alkotás világába. Kialakításuknak és kezelhetőségüknek köszönhetően kifejezetten alkalmasak oktatási célokra, de a tapasztalt felhasználók számára is hatékony és profi eredményt nyújtanak.

SZEMÉLYRE SZABHATÓSÁG

A Scan in a Box strukturált fény technológiát alkalmazó 3D szkennerek látómezeje is állítható. Az alakíthatóságnak köszönhetően hatékonyan és pontosan szkennelhetők be a tárgyak egészen kicsitől a nagyobb méretekig.

IDEA SZOFTVER

A Scan in a Box szkennerek gyártói szoftvere az ‘IDEA the software’. Mivel az IDEA programot kifejezetten a Scan in a Box hardveres kialakítására optimalizáltan fejlesztették, így biztosított a gyors és zökkenőmentes munkafolyamat.

NAGY TELJESÍTMÉNY

A Scan in a Box szkennerek akár kevesebb, mint 2 mp alatt rögzítik a háromdimenziós látványt, így igazán gyors velük a munka. A szkennelés eredményeként létrejövő felületháló pontossága és felbontása rendkívül széleskörű felhasználást tesz lehetővé.

KÖNNYŰ ÉS TELJESKÖRŰ

A Scan in a Box gépekkel nagyon könnyű a 3D szkennelés a telepítéstől a felvételen át a mesh előállításáig. Az IDEA program pedig minden, az utómunkához szükséges funkcióval rendelkezik, a legelterjedtebb fájlformátumok (.stl .obj. ply. .off .asc) 3D nyomtatáshoz vagy további szerkesztéshez exportálhatók belőle.

TEXTÚRA

A Scan in a Box technológiájával kitűnő eredményekkel lehetséges nemcsak a geometria legkisebb részleteit, de a tárgyak textúráját is rögzíteni.

3D szkennelt modellek

szkenner: Scan in a Box

látómező: 200 x 160 mm

szkenner: Scan in a Box

látómező: –

szkenner: Scan in a Box

látómező: –

szkenner: Scan in a Box-FX

látómező: 100 x 75 mm

szkenner: Scan in a Box-FX

látómező: 100 x 75 mm

szkenner: Scan in a Box

látómező: –

Felhasználási területek

TERMÉKDESIGN & ONLINE MEGJELENÍTÉS

OKTATÁS & KUTATÁS

ÉRTÉKMEGŐRZÉS

3D SZOBRÁSZAT ÉS 3D NYOMTATÁS

DIY ÉS MŰVÉSZETI ALKOTÁS

GYORS IPARI DIGITALIZÁLÁS