artec leo trade-in ajánlat

3D szkenner becserélési program 5000 eurós Artec Leo kedvezményért

A 3D szkennelés fenntarthatóságának ösztönzése és az úttörő, újgenerációs technológiák hozzáférhetőségének javítása érdekében az Artec 3D új, korlátozott időtartamú trade-in programot indított.

 

A luxemburgi székhelyű, világhírű, professzionális 3D szkennerek és szoftverek fejlesztője és gyártója mostantól elfogadja bármely gyártó régi, használt vagy elavult eszközeit, cserébe 5000 euró jóváírást biztosít Artec Leo vásárlásakor. A vásárlók most tehát jelentős kedvezményt kaphatnak a világ első vezeték nélküli, mesterséges intelligenciával működő készülékére, ha bármilyen 3D szkennert – legyen az belépő szintű vagy csúcskategóriás, értéktől függetlenül – becserélnek.

 

Azok, akik élnek ezzel a 3D szkenner beszámítás lehetőségével, jelentős kedvezménnyel juthatnak hozzá az Artec Leo készülékhez és az általa biztosított villámgyors és pontos 3D szkenneléshez. Az Artec Leo lehetővé teszi a felhasználók számára a közepes és nagy objektumok, lakberendezési tárgyak, műtárgyak, emberek, autók, gyártócellák és munkagépek gyors rögzítését egyedülálló szabadsággal. A Leo színes beépített kijelzője valóban új szintre emeli a 3D szkennelést, mivel valós idejű adat-visszacsatolást biztosít, és felszabadítja a felhasználót a PC-hez kötöttség nehézségeiből.

 

A Leo beépített AI szuperszámítógépét kihasználva a felhasználók felgyorsíthatják a szkennelési munkafolyamatokat azáltal, hogy akár 80 fps-sel, nagy látószöggel, de csak a szükséges adatokat rögzítik. Emellett a Leo HD módja még a legnehezebben megragadható felületeket is lenyűgöző felbontásban digitalizálja.

 

 

A csereajánlat bármilyen szkennerre alkalmazható, legyen az egy Artec 3D készülék vagy egy másik márka 3D szkennere. A folyamat is egyszerű: a beszámítandó 3D szkennert az Artec 3D hivatalos viszonteladójához, a FreeDee Kft. budapesti irodájába kell eljuttatniuk.

 

A töröttnek vagy használhatatlannak talált szkennerek esetében az Artec 3D segítséget nyújt a szkenner felelősségteljes ártalmatlanításában is. Így a becserélő ügyfelek nemcsak jelentős Artec Leo kedvezményt kapnak, hanem környezetbarát módon válhatnak meg régi, feleslegessé vált 3D szkennerüktől.

 

A 2023. június 30-ig érvényes promóció értelmében Leónként csak egy kedvezmény érvényesíthető. Bár az ajánlat a Leo, Leo Education és Leo Premium csomagokra vonatkozik, a több szkennert tartalmazó Artec 3D csomagokajánlatokra nem terjed ki. A csereajánlattal kapcsolatos kérdésekkel lépjen kapcsolatba velünk az [email protected] címen vagy a kapcsolati űrlapon/telefonszámon keresztül!

0