Teljeskörű Ultimaker 3D nyomtató csomagok:

minden, amire szüksége van az induláshoz

Tovább ünnepeljük az idén 10 éves Ultimakert! Olyan csomagokat állítottunk össze, amelyek mindent tartalmaznak, amire egy új Ultimaker nyomtató használata során szüksége lesz, beleértve alapanyagok és kiegészítők 20% értékben ajándék, ingyenes csomagját.

 

Válasszon az Ultimaker 3D nyomtató típusok közül és vegye fel a kapcsolatot velünk az űrlapon keresztül! Mi összeállítjuk az Ön munkafolyamataihoz és projektjeihez legtöbb értéket adó 3D nyomtató, kiegészítő, alapanyag, szoftver és tréning csomagot, hogy az általunk átadott nyomtatón már az első pillanattal elindulhassun a hatékony termelés. Az ajánlat keretében összeállított átfogó Ultimaker csomagok minden esetben minimum 20% megtakarítást is biztosítanak Önnek!

Tipp: Amennyiben még nem tudja, mire képesek az Ultimaker 3D nyomtatók, látogassa meg márkaoldalunkat, olvassa el magyar nyelvű esettanulmányainkat vagy böngéssze a nemzetközi példákat a gyártó oldalán!

Éljen évvégi csomagajánlatunkkal! →

Töltse ki a kapcsolati adatokat, és mi keresni fogjuk a személyre szabott ajánlat összeállítása előtt!

  Név*


  E-mail cím*


  Telefonszám*


  Cégnév*

  Ultimaker 3D nyomtató választék

  Ultimaker S5 Pro Bundle

  Ultimaker S5 Pro Bundle

  Az Ultimaker S5 Pro Bundle a legnagyobb termelékenységet, rugalmasságot és legszélesebb alapanyagkezelést biztosítja. Ez az egyedülálló gyártóállomás minimalizálja a manuális feladatokat, megadja azt a nyugalmat és szabadságot, amely lehetővé teszi, hogy a mérnökök és tervezők bízva a nyomtatójukban csak a saját munkájukra összpontosíthassanak.
  Ultimaker S5

  Ultimaker S5

  Az Ultimaker legkeresettebb 3D nyomtatója az S5, amely megbízható kétfejes 3D nyomtatást tesz lehetővé nagy munkatérben. Az előre tesztelt nyomtatási profilokkal a legfejlettebb polimerek, kompozit alapanyagok felhasználásával gyárthat funckionális prototípusokat, gyártóeszközöket és erős, végfelhasználásra alkalmas alkatrészeket.
  Ultimaker S5 Pro Bundle

  Ultimaker S5 Pro Bundle

  Az Ultimaker S3 az Ultimaker S5 összes képességével rendelkezik, mindössze azokat egy hatékony, kompakt méretben hozza el a tervezői íróasztalokra. A piacvezető  gyártó legfejlettebb technikai megoldásaival felvértezve az Ultimaker S3 költséghatékony, könnyen kezelhető és mégis nagy teljesítményű megoldást biztosít a házon belüli 3D  nyomtatás adaptálásához a kisebb vállalkozások számára is.
  Ultimaker 2+ Connect

  Ultimaker 2+ Connect

  Az Ultimaker 2+ megbízható és elérhető árú egyfejes 3D nyomtató továbbfejlesztésével született meg az Ultimaker 2+ Connect, amely új érintő kijelzővel és hálózati kapacitásával a távoli 3D nyomtatás megbízható első lépését jelenti. A berendezés a díjnyertes elődjének benchmarkjára épít, hogy intuitív működést és mélyebb szoftverkapcsolatot biztosítson.

  Segítünk a megfelelő 3D nyomtató megtalálásában!

   

  Az additív technológiáknak hála gyorsabban kerülhetnek gyártásra és piacra a termékei. A 3D nyomtatókba fektetett összeg megtérülése pedig hetekben vagy legfeljebb hónapokban mérhető, amit a legtöbb partnerünk példája alátámaszt. Mostanáig többszáz magyar vállalkozásnak segítettünk a fejlődésben a megfelelő nyomtatási technológia kiválasztásával és telepítésével. Örömmel állnánk az Ön, az Ön vállalkozása és csapata rendelkezésére is!

   

  Tanácsra van szüksége? >> Vegye fel velünk a kapcsolatot! >>