Ipari 3D nyomtatás és 3D szkennelés roadshow 2022

A legmodernebb 3D technológiák és ipari, kutatási és fejlesztési alkalmazásaik

A program minden helyszínen 8:30-13:00-ig tart.
Közben minden résztvevőt meghívunk egy késői reggelire!

 • Szeretné látni, hogyan segítheti a 3D nyomtatás és 3D szkennelés az Ön fejlesztési és gyártási folyamatait?
 • Érdeklik más hazai és külföldi vállalkozások sikeres alkalmazási példái?
 • Kíváncsi melyik technológia biztosítaná a leggyorsabb megtérülést az Ön területén?
 • Tervezi az első vagy már a következő 3D nyomtató vagy szkenner beszerzését?
 • Ne hagyja ki jubileumi roadshow-nkat, ahol a fenti kérdések megválaszolásán túl is számos érdekességgel, gyakorlati bemutatóval készülünk!

Tartson velünk: Szakmai előadások & találkozók

a 10 éves FreeDee születésnapja alkalmából

A FreeDee Kft. októberben ünnepli 10. születésnapját, amely alkalmából készülünk ezzel a gyakorlatias, 10 év tapasztalatára építő programsorozattal. Tudjuk, hogy milyen nehéz elegendő időt szánni egy-egy új technológia megismerésére és olyan, jól kommunikáló szakértők felkutatására, akik sokat tudnak és szívesen beszélnek a gyakorlati alkalmazásaikról. Ezért a roadshow során a FreeDee specialistái négy városba is ellátogatnak, hogy rendszerezve, a legnagyobb értéket képviselő alkalmazásokra fókuszálva mutassák be a 3D nyomtatók és 3D szkennerek működését és legjellemzőbb felhasználási területeit.

3d nyomtatás előadás
3d szkenner bemutató
ajándék ultimaker s3

Nincsen születésnap ajándék nélkül!

Szeretnénk megünnepelni és meg is köszönni ezt a 10 évet egy ajándékkal, ezért meglepetéssel is készültünk. A születésnapunkat ünneplő négy szakmai napon résztvevő cégek közül egyet a gyártóval közösen megajándékozunk az egyik legnépszerűbb gépünkkel, egy Ultimaker S3 kétfejes 3D nyomtatóval!

 

Az Ultimaker S3 a piacvezető Ultimaker kisebbik kétfejes asztali 3D nyomtatója. Ez a nyílt alapanyagrendszerű FFF 3D nyomtató kompozitokra is fel van készítve, az egyszerű beállítást pedig előre definiált alapanyagprofilokkal segíti, így széles mérnöki felhasználást tesz lehetővé.

 

Nézze meg élőben ezt a gépet is a FreeDee roadshow-ján!

Roadshow program

 

8:30 – 9:00

 • Érkezés, regisztráció

9:00 – 13:00

 • A legnépszerűbb 3D nyomtatási technológiák bemutatása és a magyar ipar helyzete
 • Nagy hozzáadott értékű alkalmazási példák az ipari tervezés és gyártás területéről
 • Egy vendég az Ön régiójából, aki beszámol a saját additív gyártási tapasztalatairól és felhasználási területeiről
 • 3D szkennelés bemutató – az egyre elérhetőbb optikai 3D szkennerek alkalmazásának lehetőségei és gyakorlati munkafolyamat bemutató
 • 3D tech beruházás – finanszírozási lehetőségek

13:00 –

 • Kérdések és válaszok, szabad program

A piacvezető gyártóktól (Ultimaker, Formlabs, Markforged, ZEISS, Artec 3D stb.) válogatott 3D nyomtatók és hordozható 3D szkennerek helyszíni demója mellett biztosítunk lehetőséget egyedi technológiai konzultáció, gépbemutató, tesztmunka és próbanyomtatás egyeztetésére is.

Regisztráció - Foglalja le helyét!

Köszönjük az érdeklődést minden jelentkezőnek, a jubileumi 3D tech roadshow-nk állomásain kivétel nélkül beteltek a helyek.

Amennyiben szeretne a jövőben elsőként értesülni hasonló szakmai programjainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre a lenti űrlap kitöltésével!

artec 3d szkennerek
handsonmetrology 3d szkennelés
markforged 3d nyomtatók
shining 3d szkennelés
ultimaker 3d nyomtatás

Kiknek ajánljuk a programot?

Szeretettel várjuk az ipari, fejlesztés, tervezés, szerszámozás vagy gyártás területről érkező érdeklődőket, akik már ismerik vagy szeretnék megismerni a fejlett 3D nyomtatási és 3D szkennelési technológiákban rejlő új lehetőségeket, az elérhető alapanyagokat és felhasználási területeiket. Ajánljuk a programot a kisszériás gyártás, gyártás, műanyagipar, alkatrész- és szerszámgyártás, valamint a design és termékfejlesztés területén dolgozó szakembereknek, cég- és csapatvezetőknek.

A 10 éves FreeDee Kft.

 

Tíz éve ott voltunk, amikor a 3D nyomtatás hirtelen elképesztően népszerű lett, ott voltunk, amikor a realitás talaján földet ért, és itt vagyunk most is, amikor már annyira kiforrott, hogy kezd hétköznapivá válni. Már vannak területek, ahol ez az új normális, ahol ez a legjobb módszer, ahol nem is szabad máshoz nyúlni, ha versenyben akarunk maradni. Ezeket a területeket mutatjuk be a roadshow során is.

 

Tíz év alatt generációk nőnek fel, technológiák avulnak el és forrnak ki, vállalatok tűnnek el és nőnek nagyra… Mi fel is nőttünk az elmúlt 10 évben, a 3D technológiákat is láttuk megérni és szerencsére nem tűntünk el, hanem előre haladtunk, amelyért valódi hálával tartozunk az ország innovatív vállalkozóinak, mérnökeinek, alkotóinak, akik velünk együtt meglátták a lehetőséget az additív technológiákban. Ők azok, akikkel együtt fedeztük fel a 3D nyomtatás és 3D szkennelés legjobb ipari alkalmazásait és akikkel egymástól is tanulva együtt fejlődtünk. Így most mi is itt vagyunk és ők is a saját területük élvonalában haladnak előre. Ez egy klub, amihez érdemes tartozni, egy csoport, akiknek a tapasztalatait érdemes meghallgatni! Ismerje meg Ön is a legjobb alkalmazási történeteket a FreeDee jubileumi roadshow-ja során!

Helyszínek

Széchenyi István Egyetem,
9026 Győr, Egyetem tér 1., Menedzsment Campus

Debreceni Egyetem, Műszaki Kar U.0.03.előadó, 4028 Debrecen, Ótemető u. 2-4.

Neumann János Egyetem,
6000 Kecskemét, Izsáki út 10., GAMF kar, Deák terem

La Vida Rendezvényház,
Budapest