2X gyorsabb gyártás a Mark Two és Onyx Pro kompozit nyomtatókkal

A Markforged megduplázta a Mark Two és az Onyx Pro nyomtatók gyártási sebességét. A korábban csak az ipari Markforged gépeken elérhető Turbo Print egy új, 250 µm rétegmagasságú nyomtatási mód a második generációs Mark Two és Onyx Pro kompozit nyomtatókhoz, amely akár kétszeresére növeli a nyomtatási sebességet a 200 µm-es beállításhoz képest. Az akár kétszer gyorsabb additív gyártás azt jelenti, hogy az alkatrészek gyorsabban elkészülnek, a nyomtató teljesítménye megnő és a tervezési iterációk is hamarabb befejeződnek, ami rövidebb megtérülési időt is eredményez.

 

YouTube player

 

A Turbo Print funkció különösen értékes, ha magas az adott nyomtató kihasználtsága, a felhasználó nyomtatófarmot üzemeltet, MRO-alkatrészeket kell gyártania vagy gyorsan kell reagálnia gyártósori átállásokra. Ráadásul a 250 µm-rel nyomtatott alkatrészek ugyanazt a felületminőséget biztosítják, mint a korábban 200 µm-rel nyomtatott alkatrészek.

 

Nyomtatási idő és felületminőség összehasonlítása 200 µm és 250 µm rétegmagasság között

 

A gyorsabb 3D nyomtatásnak számos előnye van. Az akár 2x gyorsabb additív gyártás a következőket jelenti:

 • Az alkatrészek gyorsabban elkészülnek, amikor szükség van rájuk.
 • A termékfejlesztés felgyorsul, a határidők lerövidülnek.
 • A gyárakban az igény szerinti MRO és sorváltási alkatrészek gyorsabban készülnek.
 • A 3D nyomtatók termelékenyebbek, és több munkát tudnak teljesíteni.

 

Megnövelt gyártási sebesség egy tipikus alkatrésznél a Turbo Print segítségével

 

 

Kinek elérhető a Turbo Print mód?

A Turbo Print a második generációs Mark Two és az Onyx Pro nyomtatókon vált elérhetővé, támogatja az Onyx filamentet, és nem igényel hardvermódosítást. A kompatibilis és online Mark Two és Onyx Pro nyomtatókon firmware-frissítés szükséges a funkció használatához. Az aktív liszensszel rendelkező offline Eiger felhasználók ezt a funkciót egy jövőbeli negyedéves szoftverfrissítésben kapják meg. Hardveres korlátok miatt a Turbo Print nem kompatibilis a Gen 1 asztali Markforged nyomtatókkal és a Gen 2 Onyx One típusokkal sem. Egyszerűen ellenőrizhető a az eszköz hátulján található címkén, hogy az Ön nyomtatója első vagy második generációs.

 

A Markforged egyedülálló, folyamatos szálerősítésre képes kompozit 3D nyomtatói erős, funkcionális és nagyon pontos alkatrészek gyártására képesek, biztonságos és intuitív, felhő alapú szoftverrel üzemeltethetők, megbízhatóak és könnyen kezelhetők. Ráadásul mostantól kétszer gyorsabbak is.

 

 

 


 

 

Találja meg az Ön vállalkozása számára legnagyobb értéket biztosító 3D technológiát!

Forduljon a FreeDee szakértő csapatához! Próbálja ki, nézze meg az 3D nyomtatókat és 3D szkennereket a FreeDee irodájában, kérjen tőlünk mintát vagy tesztelje saját modellel ezeket a világszerte népszerű berendezéseket!

 

  Mibel állhatunk rendelkezésre?*

  Üzenet*:

  Név*:

  Email cím*:

  Telefonszám*:

  Cégnév:*

   

  0