FREEDEE | Cubify 3d nyomtatás előkészítő - FREEDEE
Minőségi asztali 3D nyomtatók, eszközök és szolgáltatások. A 3D nyomtatást érintő kérdéseivel, árajánlat kérésével keressen minket bizalommal!
freedee, 3D nyomtatás, 3D print, 3Dprinting, tárgynyomtatás, szkennelés, MiniMe, MakerBot, Cube, Sense szkenner, 3D nyomtató, 3D nyomtató ár, 3D szkennelés
5482657
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5482657,page-child,parent-pageid-5482633,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Slide background

Letöltés

CUBIFY alkalmazás

Könnyen kezelhető, ingyenes
szoftver 3D nyomtatásaink
keresésére, kezelésére
és megosztására PC-n és mobilon is
a Cube és CubePro gépekhez.

3D nyomtatás néhány érintéssel

A 3DSystems Cubify alkalmazásával könnyedén előkészítheted, tárolhatod és kinyomtathatod tervezett tárgyaidat, legyen az 3D nyomtatható divat, kiegészítők a hobbidhoz, saját designok vagy épp egyedi játékok. Az alkalmazáson keresztül mások tervei között is keresgélhetsz és inspirációra találhatsz.

Előkészítés

Egyszerű kezelőfelület a mindig tökéletes nyomtatásokért. Mind mobilon, mind PC-n könnyű és áttekinthető beállítások.

Eszközkezelés

Nyomtass és kövesd figyelemmel a folyamatot közvetlenül a mobilodról! A Sense szkenneredhez is csatlakozhatsz, hogy onnan is importáld a nyomtatás-kész szken fájlokat.

Tartalomkezelés

Mindennap új, friss tervek és kollekciók érhetők el a Cubify-on keresztül, miközben a te terveid is felkerülhetnek a “polcokra”.

Töltsd le mobilra vagy PC-re!