FREEDEE | Rólunk
Minőségi asztali 3D nyomtatók, eszközök és szolgáltatások. A 3D nyomtatást érintő kérdéseivel, árajánlat kérésével keressen minket bizalommal!
freedee, 3D nyomtatás, 3D print, 3Dprinting, tárgynyomtatás, szkennelés, MiniMe, MakerBot, Cube, Sense szkenner, 3D nyomtató, 3D nyomtató ár, 3D szkennelés
5479757
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5479757,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

FREEDEE PRINTING SOLUTIONS – Tárgyalkotás felsőfokon!

Napjaink egyik legmodernebb és legígéretesebb technológiájára, a 3D nyomtatásra specializálódott FREEDEE Printing Solutions az otthoni és kisszériás tárgyalkotás, profi és hobbi-designerek igényeinek kiszolgálására alakult. A cég alapítója és elnöke a hazai internet fejlődésében (T-Com, Origo stb.) és a magyar startup ökoszisztémában meghatározó szerepet betöltő Simó György kockázati befektető. Társa, Honti Pál vállalkozó, befektető és több startup mentora.

A FREEDEE Printing Solutions szerteágazó szolgáltatásai a vevők igényeire specializálódtak:

  • Nyomtatóinkkal (többféle Cube, MakerBot, Objet típus) különféle bérnyomtató megrendeléseknek magas precizitással tudunk eleget tenni. Emellett igény esetén a 3D-­s ­modellezést is vállaljuk manuálisan vagy 3D test- és tárgyszkennereink segítségével.
  • 3D eszközök beszerzése esetén segítünk eligazodni a különféle típusok között, vásárlás után pedig számíthat ránk karbantartási, szerviz és tréning szolgáltatásainkban is.
  • Magyarországon kizárólag nálunk kapható a 3Doodler 3D nyomtató toll, mely a mindennapi tárgyalkotás, a térben rajzolás és a modern kreativitás innovatív kézi eszköze.
  • Tevékenységi körünknek az ismeretterjesztés is fontos része: a 3D nyomtatás legfontosabb eseményeiről, trendjeiről naponta új tartalmakkal bővülő blogon számolunk be.

 

Elérhetőségeink:
1088 Budapest, Szentkirályi utca 8. I. emelet
info@freedee.hu
+36 70 600 3088