FREEDEE | Cube3
Minőségi asztali 3D nyomtatók, eszközök és szolgáltatások. A 3D nyomtatást érintő kérdéseivel, árajánlat kérésével keressen minket bizalommal!
freedee, 3D nyomtatás, 3D print, 3Dprinting, tárgynyomtatás, szkennelés, MiniMe, MakerBot, Cube, Sense szkenner, 3D nyomtató, 3D nyomtató ár, 3D szkennelés
5479601
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5479601,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Slide background Cube 3 plug and play egyszerűségű otthoni nyomtató

Rendeld meg vagy kérdezz róla!

icon_heart Te és a 3D nyomtatás

Tárgynyomtatás a mindennapokban. Nyomtass dísztárgyat, ékszert, kiegészítőt, alkatrészt, ajándékot. Tervezz, nyomtass, élvezd az alkotás örömét.

1icon_wifi Az irányítás kényelme a kezedben

Élvezd a 3D nyomtatás szabadságát és mobilitását a Cubify app-on keresztül (iOS, Android és Windows). Nyomtass aktuális márkakollekciónkból vagy inspirálódj a Design Feeden. Már a fájl előkészítés és a nyomtatás is végezhető okostelefonról.

1icon_kids Gyerekvédelem

Minden korosztály örömét leli benne, minősített védelmi rendszerrel, így a gyerekek is könnyen kreatívkodhatnak otthon vagy az iskolában is. A Cube 8 éven felüli gyermekeknek ajánlott. Minősítése: IEC Home Printer Certification 60953 (TUV).

icon_fast Gyorsabb nyomtatás, több nyomtatás

Időtakarékossá tettük. A  gyors installáció, a könnyen kezelhető színes érintőképernyő, a vezetéknélküli vagy akár távoli gépkezelés kétszer gyorsabbá tette az eddigi Cube 3D nyomtatást, és így levitte a 3D nyomtatás árát, ami az időt illeti.

icon_colors Élénk színekben is nyomtathat

Széles színválasztékból bátran kombinálhatsz. Nemcsak egy-, hanem kétféle színt vagy anyagot is nyomtathatsz egyszerre. Az újrahasznosítható ABS vagy a komposztálható PLA-val sosem volt még ennyire határtalan a Cube 3D nyomtatás.

smart Nyomtass könnyebben, okosabban

75 mikronos precizitású, szép felület érhető el minden nyomtatásnál. Mindezt az önmagát installáló anyagpatron, az előre betölthető anyagszál és az automata tálcaszintező is még könnyebbé teszi.

Cube 3 3D nyomtató vásárlása

CUBE3 3D NYOMTATÓ TECHNIKAI TULAJDONSÁGAI

SÚLY ÉS MÉRETEK

Cube3 méretei: 33.5 x 33.8 x 28 cm

Cube3 súlya: 7.7 kg

Doboz mérete: 41 x 38 x 48 cm

Doboz súlya: 10 kg

GÉPHEZ VALÓ KAPCSOLÓDÁSI LEHETŐSÉGEK

WiFi: 802.11b/g  WPS Infrastructure / Adhoc Mode

Szükséges program: Cube Software (ingyenes)

Kábel csatlakozás:USB

NYOMTATÁSI ADATOK

Technológia: Plastic Jet Printing (PJP) / Szálhúzásos nyomtatás

Egy fejes

Maximális nyomtatási méret: 15.25 x 15.25 x 15.25 cm

Anyagtípus: PLA  és ABS műanyag  patron

Rétegvastagság: 75 microns

Támaszték: Automatikus generálás, könnyen leválasztható

Nyomtató patron: 1 patron( kb  13 -14 közepes méretű modellt tud kinyomtatni)

SZOFTVER

Leírás: A dizájnfájlokat .CUBE gépfájl-á alakítja

Nyomtató fejek: Két nyomtatófej

Windows feltételek: 32 vagy 64 bites operációs rendszer: Windows XP Professional vagy Home Edition Service Pack 3, Windows 7, Windows 8. Wifi kapcsolathoz Windows 7 szükséges, ha nincs installálva, akkor a szoftver automatikusan fogja installálni a Microsoft .NET 4.0 Framework programot.

Mac OSX feltételek: Mac OSX 10.8

Minimum hardver feltételek: Processor: Multi-core processor – min. 2GHz

RAM: 2 GB

Képernyő felbontás: 1024×768