FREEDEE | Cube Pro
Minőségi asztali 3D nyomtatók, eszközök és szolgáltatások. A 3D nyomtatást érintő kérdéseivel, árajánlat kérésével keressen minket bizalommal!
freedee, 3D nyomtatás, 3D print, 3Dprinting, tárgynyomtatás, szkennelés, MiniMe, MakerBot, Cube, Sense szkenner, 3D nyomtató, 3D nyomtató ár, 3D szkennelés
5479603
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5479603,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

1-fejes verzió

708 000 Ft + Áfa

2-fejes verzió

830 000 Ft + Áfa

3-fejes verzió

1 032 200 Ft + Áfa

1icon_creations Erős, gyors & tartós

Gyorsabb, a stabilizáló mechanikának köszönhetően pontosabb és könnyen adagolható, tartós PLA vagy ABS anyagpatronokkal dolgozik.

smart Dolgozz keményen, játssz okosan, nyomtass hatékonyan

A Cube Pro nyomtató 2,5-szer nagyobb nyomatokat tud készíteni, mint bármelyik asztali 3D nyomtató a hobbi és a bérgyártó vevők piacán  (275 mm x 265 mm x 240 mm).

A layer-vastagság felbontása magas: 75 mikron.

A professzionális minőségi nyomtatás még sosem volt ilyen egyszerű és nagy térfogatú.

1icon_kids Külső szabályozhatóság

A szabályozható környezet nagyobb pontosságot és megbízhatóságot eredményez a minőségi ABS tárgyak létrehozásakor. Az automatizált beállítások növelik a távnyomtatás biztonságát akár otthon akár a munkahelyen.

1icon_wifi Könnyű csatlakozás

Csatlakozz kényelmesen a 3D nyomtatódhoz a könnyen használható színes érintőképernyőn vagy vezeték nélküli internet segítségével.

icon_colors Akár három szín + akár két anyagtípus = ezernyi variáció

Tedd még látványosabbá alkotásod! Akár 3 színt is kombinálhatsz egyszerre. Ha szeretnéd, több anyagtípus is megjelenhet a nyomtatott tárgyban.

Cube Pro 3D nyomtató vásárlása

CUBE PRO 3D NYOMTATÓ TECHNIKAI TULAJDONSÁGAI

SÚLY ÉS MÉRETEK

CubePro méretei: 578mm (sz) x 578mm (h) x 591mm (m)
CubePro súly (egyfejes): 36 kg
CubePro súly (kétfejes): 37.4 kg
CubePro súly (háromfejes): 38.5 kg

Maximális nyomtató térfogat (egyfejes): 273mm (sz) x 273mm (h) x 241mm (m)
Maximális nyomtató térfogat (kétfejes): 229mm (sz) x 273mm (h) x 241mm (m)
Maximális nyomtató térfogat (háromfejes): 185mm (sz) x 273mm (h) x 241mm (m)

Z TENGELY FELBONTÁS

Minden modellnél: 0.100mm (100 microns)

RÉTEGVASTAGSÁG

Minden modellnél: 75 mikron, 200 mikron és 350 mikron a gyors verziónál mindhárom modellnél.

NYOMTATÁSI PONTOSSÁG

Minden modellnél: x – y irányban a nyomtatott tárgy +/- 1%-a , vagy   +/- 0.2mm ( 200 micron) a nagyobbik tengely +/- a z irányú pontossága. A vetemedés és az anyag hőtágulásból adódó deformálódása is befolyásolja a nyomtatás végeredményét, ami abszolút a nyomtatott tárgy geometriájától függ.

NYOMTATÁSI SEBESSÉG

Minden modellnél: Maximum 15mm/másodprec, a nyomtatott formától és poligonhálótól függően

NYOMTATÁST ELŐKÉSZÍTŐ PROGRAM

Minden Cube Pro 3D nyomtató egy kiegészítő átalakító szoftverrel érkezik. Ez az átalakító szoftver a 3D modellt (G-kód alapú) szintekre osztja és nyomtatás késszé teszi.

A Cube Pro szoftver további jellemzői és felhasználása: Áttekinthető, felhasználóbarát és egyszerűen kezelhető felhasználói felület. Méretezés, forgatás és elemek mozgatása a szimulációs képen. Kedvező alapbeállítások. Lehetőség személyre szabott profilok létrehozására. Mértékegység választási opció. Beépített STL file verifikáció. Kombinált képernyő (nézőképpel). Többféle profilbeállítás a különböző modell- és támaszanyagokhoz.

KOMPATIBILITÁS

Windows feltételek: 32 vagy 64 bites operációs rendszer: Windows XP Professional vagy Home Edition Service Pack 3, Windows 7. Wifi kapcsolathoz Windows szükséges, ha nincs installálva, akkor a szoftver automatikusan fogja installálni a Microsoft .NET 4.0 Framework programot.
Mac OSX feltételek: Mac OSX 10.8
Minimum hardver feltételek: Processor: Multi-core processor – min. 2GHz
RAM: 2 GB
Képernyő felbontás: 1024×768