FREEDEE | Álláslehetőségek a FreeDee-nél - FREEDEE
Minőségi asztali 3D nyomtatók, eszközök és szolgáltatások. A 3D nyomtatást érintő kérdéseivel, árajánlat kérésével keressen minket bizalommal!
freedee, 3D nyomtatás, 3D print, 3Dprinting, tárgynyomtatás, szkennelés, MiniMe, MakerBot, Cube, Sense szkenner, 3D nyomtató, 3D nyomtató ár, 3D szkennelés
5483923
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5483923,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Álláslehetőségek a FreeDee-nél

Köszöntünk a karrier oldalunkon, és köszönjük, hogy érdeklődsz a munkánk iránt!

A 3D technológiák iparága elképesztő tempóban változik és növekszik, ezért világmegváltó terveinkhez folyamatosan keresünk útitársakat. Amennyiben most nem látsz olyan álláslehetőséget, amely érdekes lehet számodra, akkor is bátran küldd el nekünk a hr@freedee.hu-ra az önéletrajzod pár szó kíséretében, mert a jövőben megnyíló pozíciók betöltésekör először a korábbi érdeklődéseket fogjuk átfutni. Köszönjük!

Mérnök értékesítő

Mérnök értékesítő

Műszaki ismeretekkel rendelkező, tapasztalt mérnök értékesítő kollégát keresünk, aki csapatunk tagjaként kíván részese lenni a jövő egyik meghatározó technológiai fejlődésének.
3D nyomtatás specialista

3D nyomtatás specialista

3D nyomtatásban már jártas kulcsembereket keresünk, akiknek fő feladatai a technológiai szaktanácsadás és megvalósítás lesznek.
Marketing specialista

Marketing specialista

Egy proaktív, leginkább az online marketing területe és természetesen a 3D technológiák iránt érdeklődő kollégát keresünk, aki csapatunk tagjaként kíván részese lenni a jövő egyik meghatározó technológiai fejlődésének.

Partnerünk: Jooble