FREEDEE | MakerBot Digitizer
Minőségi asztali 3D nyomtatók, eszközök és szolgáltatások. A 3D nyomtatást érintő kérdéseivel, árajánlat kérésével keressen minket bizalommal!
freedee, 3D nyomtatás, 3D print, 3Dprinting, tárgynyomtatás, szkennelés, MiniMe, MakerBot, Cube, Sense szkenner, 3D nyomtató, 3D nyomtató ár, 3D szkennelés
5479588
page,page-id-5479588,page-child,parent-pageid-5480971,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
Slide background Egyszerűsített tárgyalkotási lehetőség. 3D TÁRGY SZKENNER Mindenkinek ajánljuk aki nem szeretne órákat tölteni 3D modellezéssel. digitizer-logo

Megrendelem a webshopban.

gep

 

 

3D NYOMTATÁSRA KALIBRÁLVA

 

Csak két kattintás szükséges és a MakerBot Digitizer asztali 3D tárgyszkenner könnyen használható, szofisztikált szoftvere egy 3D nyomtatásra kész, letisztult és kifogástalan 3D modellt készít. A tárgyszkenner a MakerBot Replicator asztali 3D nyomtatókkal való problémamentes együttműködésére van optimalizálva, de más 3D nyomtatókkal is kompatibilis.

3D modellezési vagy más tervezési ismeretekre nincs szükség a használatához. A 3D modell percek alatt elkészül.

scanprintű

ALKOSD ÚJRA A KÖRNYEZETEDET EGYSZERŰEN

 

 

Gondolkozz másként! Szkennelés után a tárgyaknak új életet adhatsz a digitális világban. A MakerBot Digitizer asztali 3D szkenner standard 3D fájlformátumot hoz létre, így más 3D modellező programban is tovább tudsz rajta dolgozni (javítani, formálni, csavarni, animálni vagy más módon átváltoztatni).

sc01

TEGYÉL RÁ SAPKÁT

Különböző 3D modellek könnyen egymáshoz illeszthetők: mi egy sapkát is raktunk gyorsan egy törpe fejére. De két szkennelt tárgyat vagy Thingiverse.com-on talált modelleket is összefűzhetsz.

Ezt használd hozzá:

MeshMixer (ingyenes)

sc02

SOKSZOROZZ

Akár medálokat vagy játékelemeket is létrehozhatsz kicsinyítéssel vagy sokszorosítással. Pár perc alatt elkészítheted az ingyenes MakerBot MakerWare szoftverben.

Ezt használd hozzá:
MakerBot MakerWare for Digitizer

sc03

TÖBB SZAKÁLL

Sok eszközzel hasonlóan tudsz szobrászkodni digitálisan mint a valóságban.  Mi több bolyhos szakállat és hegyesebb füleket varázsoltunk a törpénknek. 

Ezt használd hozzá:
ZBrush

 

OSZD MEG MÁSOKKAL A TUDÁSODAT

 

 

 

A Következő Ipari Forradalom a megosztásra épül, ezért ezt a lehetőséget már a MakerBot Digitizer-ekbe is beépítettük. Küldd el a létrehozott 3D design fájlt barátaidnak, családodnak, kollégáknak vagy egyszerűen töltsd fel a Thingiverse.com-re, ami a legnagyobb 3D design fájl megosztó közösség.

thingiverse logo
SHARE

SZOFISZTIKÁLT
SZOFTVER

A felhasználói két kattintás egyszerűségét komplex és sokrétű feldolgozás támasztja alá. A MakerWare for Digitizer egy olyan algoritmust tartalmaz, ami percek alatt pontok ezreit köti össze egy problémamentes digitális hálóvá. A kész fájl nem igényel külön utómunkát, toldozást, javítást, összefűzést, hanem egyből nyomtatható. Keményen dolgoztunk, hogy létrejöjjön ez a szoftver, ami időt takarít meg neked!

ADOTT TEST MINDEN IRÁNYBÓL VALÓ BESZKENNELÉSE

ALKOSS JOBB 3D MODELLEKET

A MakerBot MultiScan Technology  lehetővé teszi, hogy több szögből szkennelj adott tárgyat, azaz alul-, felülnézetből is és takart részleteket is. Ezek később egybeolvaszthatók, így a lehető legjobb 3D modell készülhet el.

malac

TECHNIKAI RÉSZLETEK

MŰKÖDÉSI ADATOK

 

SZKENNELÉSI TERÜLET 20.3  x 20.3   CM-IG

HÁROMSZÖGOSZTOTTSÁG EGY MODELLEN BELÜL KB 200 000

SZKENNELÉSI SEBESSÉG KB. 12 PERC

FORGÁSI LÉPÉSEK 800 EGY KÖRFORGÁS ALATT

MAXIMÁLIS SÚLY A FORGÓTÁRCSÁN 3KG


SZOFTVER IGÉNYE

 

HOZZÁ ADOTT PROGRAM 1MAKERWARE FOR DIGITIZER

EXPORTÁLT FILE TÍPUSA ST,THING

 

GÉP ÖSSZETEVŐI

 

LÉZEREK  2 DB SZEMKÍMÉLŐ ELSŐ OSZTÁLYÚ LÉZERVONALGENERÁTOR

KAMERA  1.3 MEGAPIXEL CMOS IMAGE SENSOR

KAPCSOLÓDÁS USB

LÉPTETŐMOTOR 0.9° LÉPÉSSZÖG  1/16 MICRO-STEPPING

 

 

GÉP MÉRETEI

 

 TERMÉK MÉRETE 47.5X41.1X20.3 CM

TERMÉK SÚLYA 2.1 KG

TERMÉK SÚLYA csomagolva: 5 KG