Artec Leo – az Artec legújabb fejlesztése: egyedülálló, okos, kézi 3D szkenner professzionális felhasználók számára

Kényelmes digitalizálás: kövesse a szkenner HD kijelzőjén valós időben a 3D modell létrejöttét!

Az első 3D szkenner automata fedélzeti adatfeldolgozással. Az Artec Leot professzionális felhasználásra fejlesztették mégis azzal a kritériummal, hogy a kezelése ne legyen nehezebb egy videokameráénál. Szkennelés közben a felhasználó végig látja, hogyan áll össze a 3D modell a szkenner érintőkijelzőjén, amelyen a modellt megforgatva az is ellenőrizhető, hogy vannak-e kimaradt részek, melyek rögzítését pótolni kell.

Artec Leo technikai brossúra letöltése
Árajánlat vagy személyes konzultáció kérése

Átütő sebesség

Az Aretc Leo jelenleg a világ leggyorsabb kézi 3D szkennere, amely másodpercenként pontosan 80 képkocka rögzítésével képes rögzíteni a háromdimenziós adatokat. Ehhez az egyedülálló képességhez adódik a szkenner nagy látószöge, mely nemcsak nagyobb tárgyak pontos digitalizálását, de akár egész jelenetek részletes felvételét is lehetővé teszi. A szkenner közelítésével a pontosság még tovább növelhető és a legkisebb részletek is rögzíthetőkazokon a területeken, ahol szükséges.

Artec Leo brossúra letöltése
leo_icobig_1

Teljesen mobil 3D szkennelési megoldás

A nagyteljesítményű, beépített processzor és akkumulátor valódi szabadságot biztosít a 3D szkennelés területén. Teljesen függetlenül más eszközöktől, vezetékek nélkül, szabadon körbesétálható a célobjektum.
leo_icobig_2

A világ legokosabb 3D szkennere

Olyan egyedülálló technológiák erősítik az Artec Leo képességeit, min: NVIDIA® Jetson™ platform, Quad-core ARM® Cortex®-A57 MPCore CPU ésNVIDIA Maxwell™ 1 TFLOPS GPU 256 NVIDIA® CUDA® magokkal, 2 az 1-ben optikai rendszer valamint egy 9 szabadsági fokú (degrees of freedom, DOF) inerciális rendszer.
leo_icobig_3

Felhasználóbarát kialakítás

Az ergonomikus kialakítás, beépített akkumulátor, érintőképernyő és vezetéknélküli gépkapcsolat egészen új szintre emeli a kézi 3D szkennelést. Teljes szabadsággal, a kijelzőn követve a folyamatot  vagy akár valós időben streamelve digitalizálhatjuk a kiszemelt tárgyakat.

leo_icobig_4

Alkalmazási területek

A széles szkennelhető mérettartománynak és precizitásának köszönhetően az Artec Leo kisméretű alkatrészek, emberek, autók, hajók vagy akár teljes jelenetek (például bűnügyi helyszínek) digitalizálására is alkalmas. Ahogy az Artec többi készüléke is, az Artec Leo is számos iparágban bevethető, úgy mint az alkatrészgyártás, minőségügy, reverse engineering,  egészségügy, bűnüldözés, VR fejlesztések, CGI és e-kereskedelem.

Beépített SSD

A beépített SSD meghajtó 256 Gb adat tárolására képes, amely kapacitás microSD kártyákkal bővíthető. A szkennelt állományok pedig a munka végén akár WiFin, Etherneten vagy felhőkapcsolaton keresztül is megoszthatók.

Nincs szükség referenciapontokra

Ahogy az Artec többi fejlesztése, az Artec Leoval való munka sem igényel manuálisan felragasztott referenciapontokat.

Beépített 9 szabadsági fokú inerciális rendszer

A beépített gyorsulásmérő, giroszkóp és iránytű információkkal szolgál az eszköz relatív pozíciójáról és környezetéről. A szkenner így képes különbséget tenni a célobjektum, az azt tartó felület vagy mögöttes fal között, ezzel automatikusan törölve a nem kívánatos adatokat.

3D HDR

A nehezen szkennelhető, trükkös objektumokat HDR-ben rögzíthetjük. Így könnyebbé válnak az olyan, átlagos 3D szkennerek számára nehezen rögzíthető felületek digitalizálása, mint a fekete vagy fényes részletek.

Példátlan textúra és geometria illesztés

Az egyedülálló optikai rendszer, amit az Artec fejlesztett, egy 3D és egy színes kamera kombinációja, melyek egyazon lencsén keresztül rögzítenek. Ez a technológia biztosítja a textúra legtökéletesebb illesztését a geometriához.

Élénk színek

VCSEL fény technológia lehetővé teszi nehzen szkennelhető felületek digitalizálását még erős, akár vakító nappali fényviszonyok között is. A vaku intenzitása állítható, így a színek rögzítése tovább finomítható.

Nagy, professzionális lencserendszer

A különleges lencserendszer a szkenner teljes látószögén belül maximális pontossággal rögzíti az adatokat.

Számtalan integrációs lehetőség

A munkafolyamat automatizálásához a szkenner feje robotkarra vagy szállítószalagra rögzíthető, illetve több szkenner működése szoftveresen összehangolható.

Minőségügyi és reverse engineering feladatok automatizálásához a Geomagic szoftvereit ajánljuk.

Artec Studio – világelső gyártói adatfeldolgozó szoftver

Az Artec Leo két erős 3D programot és az Artec legújabb szabadalmazott algoritmusait használja. Az Artec Leo szoftvere, amely az intuitív érintőképernyős kezelést és a fedélzeti adatfeldolgozást lehetővé teszi, gyárilag az eszközre telepítve érkezik. A 3D szkennelés végeztével az adatokat az ipar által elismert Artec Studio programba kell importálni a komplexebb szerkesztési feladatok elvégzéséhez.

Árajánlat vagy személyes konzultáció kérése