A CraftUnique által fejlesztett gépek nagyszerűen vannak megtervezve és megépítve. Erős mechanikájuknak és könnyű kezelhetőségüknek köszönhetően a legnagyobb márkák 3D nyomtatóival is felveszik a versenyt. Precíz, stabil működésükkel és fűtött tálcájukkal a szálhúzásos 3D nyomtatás legtöbb alapanyagát képesek kezelni. Mivel a gépek fejlesztése és gyártása Magyarországon történik, ezért egyedülálló előnyeik közé tartozik még a hazai, gyártói szervíz és a magyarnyelvű menü is. Saját műhelyünkben 3 db CraftBot gép teljesít szolgálatot, melyeket bármikor meg lehet tekinteni működés közben nálunk.

A CraftBot 3D nyomtatói ebben az árkategóriában minőségben és teljesítményben is kiemelkedők, könnyű megbízni bennük és megszeretni őket. Nincs szükség szerelgetésre: egy CraftBot kicsomagolás után azonnal működőképes. Megfizethető és minőségi termékekről van szó, amelyeket mind kezdő, mind haladó felhasználóknak ajánlunk. Oktatási területen épp kezelhetőségük és remek ár-értékarányok miatt rendkívül elterjedt gépek, de hobbisták, kis- és középvállalkozások terhelhető alkotó- és gyártóeszközeként is keresettek. A Craftbot PLUS már több felhasználói díjat nyert, nem véltetlen, hogy nagytestvére a Craftbot XL is megjelenésével egyidőben egyből népszerű választás lett a 3D nyomtatóvásárlók körében.

CraftBot PLUS 3D nyomtató

CraftBot PLUS 3D nyomtató

A CraftBot PLUS egy világhírű, magyar, asztali FDM 3D nyomtató. Erős mechanikával, színes érintőképernyővel, gyártói szoftverrel, kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Stabil, megbízható működés és könnyű kezelhetőség jellemzi.
Rendelés a webshopon
CraftBot XL nagyformátumú 3D nyomtató

CraftBot XL nagyformátumú 3D nyomtató

A nagysikerű, díjnyertes CraftBot gépek nagytestvére kiemelkedően nagy, 30x20x44 cm-es építési térfogattal rendelkezik. A 3D nyomtatón kívül a csomag részét képezi egy cserélhető fúvóka szett is, így igénytől függően kiemelkedő gyorsasággal vagy részletességgel nyomtathatunk a CraftBot XL 3D nyomtatóval.
Rendelés a webshopon
CraftBot 3 két független fejes 3D nyomtató

CraftBot 3 két független fejes 3D nyomtató

A Craftbot 3 (- the Supervisor) kétfejes 3D nyomtató a különleges, független fejes kialakításon túl egyedülálló filamentfigyelő rendszerrel lett felszerelve. Technikai megoldásai nemcsak az összetett modellek és a kisszériák hatékony nyomtatására, de a rontott gyártmányok és a hulladék csökkentésére is választ adnak. .
Rendelés a webshopon

AKCIÓ a shop.freedee.hu-n!

 

A CraftUnique hivatalos viszonteladó és szervizpartnereiként bizalommal ajánljuk, hogy nálunk szerezze be új CraftBot 3D nyomtatóját. Az árainkat mindig versenyképesen tartjuk, emellett most ajándékkal is meglepünk minden új CraftBot tulajdonost.

 

Rendeljen most CraftBot PLUS vagy CraftBot XL nagyformátumú 3D nyomtatót és válasszon mellé ajándékot a felajánlott 3 lehetőség közül!