FREEDEE | CraftUnique CraftBot 3D nyomtatók
Minőségi asztali 3D nyomtatók, eszközök és szolgáltatások. A 3D nyomtatást érintő kérdéseivel, árajánlat kérésével keressen minket bizalommal!
freedee, 3D nyomtatás, 3D print, 3Dprinting, tárgynyomtatás, szkennelés, MiniMe, MakerBot, Cube, Sense szkenner, 3D nyomtató, 3D nyomtató ár, 3D szkennelés
5484572
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5484572,page-child,parent-pageid-5479523,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

CraftBot 3D nyomtatók

A CraftUnique által fejlesztett gépek nagyszerűen vannak megtervezve és megépítve. Erős mechanikájuknak és könnyű kezelhetőségüknek köszönhetően a legnagyobb márkák 3D nyomtatóival is felveszik a versenyt. Precíz, stabil működésükkel és fűtött tálcájukkal a szálhúzásos 3D nyomtatás legtöbb alapanyagát képesek kezelni. Gyártói szeletelő szoftverük, a CraftWare szintén nagyon felhasználóbarát. Mivel a gépek fejlesztése és gyártása Magyarországon történik, ezért egyedülálló előnyeik közé tartozik még a hazai, gyártói szervíz és a magyarnyelvű menü is.

Saját műhelyünkben 3 db CraftBot gép teljesít szolgálatot, melyeket bármikor meg lehet tekinteni működés közben nálunk.

CraftBot PLUS 3D nyomtató

CraftBot PLUS 3D nyomtató

A CraftBot PLUS egy világhírű, magyar, asztali FDM 3D nyomtató. Erős mechanikával, színes érintőképernyővel, gyártói szoftverrel, kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Stabil, megbízható működés és könnyű kezelhetőség jellemzi.
CraftBot 2 3D nyomtató

CraftBot 2 3D nyomtató

A CraftBot 2 a világhírű CraftBot PLUS új változata. Elődéhez hasonlóan erős mechanikával, színes érintőképernyővel, gyártói szoftverrel, kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Stabil, megbízható 3D nyomtató, amely WiFi kapcsolódási lehetőséget és stabilabb kábelezést kapott.
CraftBot XL nagyformátumú 3D nyomtató

CraftBot XL nagyformátumú 3D nyomtató

A nagysikerű, díjnyertes CraftBot gépek nagytestvére kiemelkedően nagy, 30x20x44 cm-es építési térfogattal rendelkezik. A 3D nyomtatón kívül a csomag részét képezi egy cserélhető fúvóka szett is, így igénytől függően kiemelkedő gyorsasággal vagy részletességgel nyomtathatunk a CraftBot XL 3D nyomtatóval.