FREEDEE | 3d filamentek
Minőségi asztali 3D nyomtatók, eszközök és szolgáltatások. A 3D nyomtatást érintő kérdéseivel, árajánlat kérésével keressen minket bizalommal!
freedee, 3D nyomtatás, 3D print, 3Dprinting, tárgynyomtatás, szkennelés, MiniMe, MakerBot, Cube, Sense szkenner, 3D nyomtató, 3D nyomtató ár, 3D szkennelés
5481663
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5481663,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
Slide background
1,75 mm átmérőjű 3D nyomtatószálak

1,75 mm átmérőjű 3D nyomtatószálak

A PLA, ABS, különleges és műszaki alapanyagok 1,75 mm-es filamenttel működő 3D nyomtatókhoz.
3 mm átmérőjű 3D nyomtatószálak

3 mm átmérőjű 3D nyomtatószálak

2,855-3 mm átmérőjű filament tekercsek például Ultimaker 3D nyomtatókhoz vagy más 3 mm-es alapanyaggal működő FDM 3D nyomtatóhoz.
Makerbot alapanyagok

Makerbot alapanyagok

Hagymát hagymával, MakerBotot MakerBot filamenttel! Vagy mégsem? A minőségi MakerBot filamentek bármely más, kompatibilis felépítésű nyomtatóban is remekül használhatók. (Persze akár megfontolhatod egy nyomtató vásárlását is ;)) )
Form 2 műgyanta alapanyagok

Form 2 műgyanta alapanyagok

A Formlabs gyártói műgyanta alapanyagai a Form 2 sztereolitográfiás 3D nyomtatóhoz.
Cube alapanyagkazetták

Cube alapanyagkazetták

Anyagkazetták CubePro, CubeX és Cube gépekhez. Ezeket a 3D nyomtató alapanyagokat már valóban csak a Cube gépekhez lehet használni. A 3D nyomtatókról szóló információkhoz a fenti menüben találsz linket.